17 Ağustos 2016 Çarşamba

Tavşanlı Sevdalısı Mehmet Bacaksız vefat etti



TAVŞANLI’NIN TANINMIŞ ESNAFLARINDAN ESKİ FUTBOLCU, FENERBAHÇE VE LİNYİTSPOR SEVDALISI MEHMET BACAKSIZ KALP KRİZİ SONUCU HAYATINI KAYBETTİ. BACAKSIZ ULU CAMİ’DE KILINAN CENAZE NAMAZININ ARDINDAN ASRİ MEZARLIK’TA TOPRAĞA VERİLDİ.
 O bir Fenerbahçe aşığıydı öyle ki aile kabristanını sarı lacivert boyatarak Diyanet İşleri Başkanlığı’nı harekete geçirecek, derbi sonrası maç kaybedilmişse iş yerinde sarı kırmızı ne varsa depoya atacak kadar kanarya aşığı… Kulüp yöneticilerinin, futbolcularının sevgi ve saygısını kazanacak kadar tutkulu, aynı zamanda Lig Tv’ye leblebi diyarını öğretecek kadar Milliyetçi bir şahsiyet.
Tavşanlı’da Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonsporlu tüm taraftarların büyüğü Mehmet Bacaksız son yolculuğuna uğurlandı. 74 yaşındaki Bacaksız ani bir kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Öğle namazına müteakip Ulu Cami’de kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.
Yıllarca Linyitspor ve Genç Yurdu’nun formasını terleten, ilçenin sevilen esnaflarından Mehmet Bacaksız’ın cenaze törenine katılan Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, aileye taziyelerini iletti. Başkan Güler yaptığı açıklamada; “İlçemiz esnaflarından Tavşanlı’mızın önemli spor adamlarından, Tavşanlı Linyitspor ve Tavşanlı Gençlik Spor’un uzun yıllar kaleciliğini yapan, foto muhabiri Mehmet Bacaksız abimizi kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Allah rahmet eylesin. Bacaksız ailesine, sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar diliyorum” dedi.

Subscribe to get more videos :